Enkele projecten uitgelicht

lees meer

Verbouwingen

Verbouwen is dromen uit laten komen. Meerwaarde geven aan uw woning. Zeker in deze tijd is het investeren in uw bezit misschien wel het slimste om te doen met uw geld. Meer woongenot krijgen en ook nog een sterke stijging van waarde van uw woning is niet uitzonderlijk. Heeft u ook oor naar waardevermeerdering van uw woning? Bedenk met ons uw verbouwing en laat het vakkundig uitvoeren met bijna 100 jaar gezamenlijke ervaring.

Deuren, trappen, kasten op maat

Een op maat gemaakte deur of trap siert uw kamer. Zeker als die deur of trap unieke kenmerken heeft en prettig is in het gebruik. Wij maken alles op maat en dat is voor u goed om te weten. Verzin wat u in gedachten heeft en laat het door ons maken en aanbrengen. Dat geldt zeker niet alleen voor deuren en trappen! Met hout is zo veel moois te maken.

Verbouwing woning uit 1895

Een deur in een gang, op maat in een hoek van 45 graden. Sierend in de kamer, practisch en mooi in de gang en mooi werk om te maken.

Deur naar het dak

Er zat op de plek van deze deur een raam. Nu is het met deze deur mogelijk geworden om op het dak te komen. Een terras maakt de woning nog aantrekkelijker en ruimer. Bedenk dat als u geen tuin heeft er op deze wijze een buitenruimte gemaakt kan worden!

Een flinke uitbouw

Een flinke uitbouw zorgt voor een verdubbeling van de grootte van deze ruimte. Voortaan kan er een dansje gemaakt worden en met het gezin rond de haard gezeten worden.