GERT BOUTERSE TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF

Vakmanschap voor een sfeervol resultaat

Sinds de oprichting in 1998 heeft Gert Bouterse Timmer- en Onderhoudsbedrijf in Schiedam een gedegen reputatie opgebouwd als kwaliteitsbedrijf voor een breed scala aan timmer-, metsel- en onderhoudswerkzaamheden.

Breed scala aan diensten
Gert Bouterse verzorgt een uitgebreid scala aan diensten voor grote en kleine projecten, zowel voor particulieren als de bedrijvensector. Wij maken of vervangen deuren, kozijnen, kasten, meubels, vloeren, terrassen, keukens en badkamers – altijd conform uw verwachtingen, op een hoog kwaliteitsniveau. Zoekt u een betrouwbare partner voor gevelrenovatie, houtrotreparatie, verbouwprojecten of interieurverfraaiing? Voor degelijk vakmanschap, heldere prijsafspraken en een specialist die met u meedenkt, kunt u met een gerust hart vertrouwen op Gert Bouterse.

Geavanceerd maatwerk
Gert Bouterse levert geavanceerd maatwerk in ieder product. Die garantie is niet alleen gebaseerd op deskundige expertise, maar ook op het gebruik van specialistische en hoogwaardige apparatuur als freesmachines, cirkelzagen, pennenbank en een vandiktebank. Onze werkplaats is uitstekend geoutilleerd.

Samenwerking met gespecialiseerde disciplines
Om u als klant te ontzorgen werken wij samen met vaste vakspecialisten als schilders, loodgieters en elektriciens en andere specialisten. Deze partners zijn geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid, en hanteren dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Dat zorgt voor rust, veiligheid en een goed verloop van ieder project.

Uitstekende reputatie dankzij mond-tot-mondreclame van tevreden klanten!